понеділок, 29 серпня 2022 р.

Подорож у часі

 



Сьогодні відбулась захоплююча подорож  у час динозаврів, які панували в далеку давнину на планеті Земля. Людей тоді ще не було, із динозаврами ніхто із вчених не зустрічався, але велика кількість артефактів дозволяють у подробицях описати про особливості будови різних динозаврів, про середовища їхнього мешкання, звички, харчування, особливості виховання дитинчат.

Маленькі користувачі бібліотеки мали змогу поринути у загаковий світ динозаврів за допомогою мультиплікаційного фільму «Земля первісних часів»,  в якому розповідається  про маленьких динозавриків, що  втікли від своїх батьків і відправились на пошуки Великої Долини. Згідно з легендою - це райський куточок, в якому кожному буде місце, де багато їжі та води та всі зможуть жити в злагоді. Четверо дитинчат, абсолютно різних за характерами зіткнулися зі справжніми небезпеками, щоб врятувати дорослих і самих себе від голоду.

Також в бібліотеці діє тематична книжкова виставка  «Подорож до дивовижного світу тварин», на якій представлені науково популярні книги, казки та оповідання, які цікаво читати та легко запам’ятати. А великі кольорові ілюстрації, порівняльна табличка росту та стислі основні відомості додають корисної інформації.


Немає коментарів:

Дописати коментар