четвер, 1 липня 2021 р.

Подорож сторінками улюблених казок


Усі ми родом із дитинства, і всіх нас виховувала і продовжує далі виховувати  казка. Читаючи казки, ви не тільки знайомитесь з країною, де завжди перемагає добро,а разом з її героями вчитеся  мріяти,  розрізняти добро і зло, самостійно творити, жити, робити вибір, набираєтесь мудрості. 

Якби не казка, хто б і знав, що стільки є чудес на світі,

І хто б завісу відкривав у світ, в якому грають діти.  

 Казки дають нам відчуття дива і спокою. Тому добре було б, щонайменше, раз у день , відволікатися від метушливої реальності й зануритися в чарівний світ казки.

Сьогодні учні 2-А, 2-Б, 2-В класів Дубенської ЗОШ №1 Наша Перша завітали на свято казки  «Подорож сторінками улюблених казок».

З великим інтересом діти взяли участь у конкурсах «Питання за змістом казок», «Загадки казкових героїв», «Чарівна математика», «Чи уважний ти читач ?», «Відгадай загадку» і вікторинах «Герої казок»,  «Впізнай казку»  на знання казок.  

Здійснили відеоподорож в гості до героїв казок і мультфільмів. Прикрасою свята були відео кліпи «Приходь казко!» та «Свято казки». Також була підготовлена ілюстративно-книжкова виставка «Чарівний світ казок».

Захід вийшов напрочуд добрим і веселим, а діти мали можливісь продемонструвати свої знання казок, взяти приклад з веселих, добрих, вірних і чесних героїв. Казка жила, живе і вічно буде жити. Вона буде існувати стільки, скільки будуть жити люди. 

Дякуємо за співпрацю класоводам початкових класів Нечипорук Ю. В., Максимюк С. І., Пасічник І. А.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар