вівторок, 29 березня 2016 р.

Я+бібліотека= зустріч


         Читачі районної дитячої бібліотеки, мабуть,  як і всі діти, завжди з нетерпінням  чекають зустрічі з цікавими людьми. Тож відкриття Тижня дитячого читання стало гарною нагодою знову зустрітися і поспілкуватися  в  стінах дитячої бібліотеки. Подарувати дітям радість зустрічі з книгою прийшли письменники та інші  митці нашого краю – Микола Тимчак, Любов та Микола  Пшеничні, Тетяна  Собецька, Ярослава Савчук, Галина Мосійчук, які з радістю поділились своєю творчістю.
Діти захоплено слухали їхні вірші, лічилки, потішки, небилиці, дотепи, які так і кликали на розмову  про рідне слово, родину, друзів. Вони повчальні і ненавязливо вчать  дітей добру, ввічливості, поваги до батьків, до природи,  виховують любов до навколишнього світу.  Родзинкою зустрічі стала презентація нових книг Т. Собецької «Лічить діток перепілка» та «Лісовик і звірята», яка  своїми творами  намагається залишити в дитячих душах позитивний емоційний слід.
Тому весело звучали вірші із нових збірок: «Азбука доброти», «Віночок літер»,  «Абетка»,         «Теремок» та інші.  Очі дітей, такі допитливі,
 усміхнені, випромінювали радість зустрічі з героями та авторами книг.
 Адже живий діалог з письменниками – це завжди цікаво і захоплююче. Гарним доповненням заходу стали виступи і самих читачів. Четвертокласники  НВК «Школа -гімназія» читали вірші письменників–земляків та інсценізували  нову казку Л. Пшеничної  «Дзумка». Всі дякували за радість зустрічі та  яскраві  враження, які для юних читачів є завжди бажаними.



 

 
 
    

1 коментар:

  1. Це чудово, що Дубно має так багато письменників, які пишуть для дітей і зустрічаються з ними.Це захоплює!

    ВідповістиВидалити