вівторок, 10 січня 2023 р.

Ой зійшла зоря - свято принесла

 



Новорічні та Різдвяні свята – одні з найулюбленіших і найбажаніших як для дітей, та і для дорослих. Це добрі та світлі свята. Вони втілюють наші мрії і надії, радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища, любов і турботу про близьких людей.

Ми, українці, маємо неоціненний скарб - народні традиції, любов до яких передається з покоління в покоління. Кожен з нас повинен знати історію свого народу, своєї держави. Освічена людина завжди розуміє, що без минулого немає сучасного, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього. Для народу його історія — це не просто минуле, це його душа.

До Різдва та Водохрещі люди готуються особливо довго і ретельно, тому що Свято Різдва Христового знаменує народження Нового життя, і саме з ним пов'язуються найпотаємніші мрії та побажання дітей та дорослих.

Для відвідувачів бібліотеки представлено книжкову виставку - вітання "Ой зійшла зоря – свято принесла», яка знайомить з традиціями святкування новорічно-різдвяних свят українцями.


Немає коментарів:

Дописати коментар