вівторок, 16 квітня 2013 р.

Коли в душі співає пісня


Видатний письменник та філософ   епохи Відродження Вольтер сказав, що всі народжуються однаковими і лише люди роблять їх різними. Та, мабуть, з цим можна не погодитись, адже крім того, що нам дають наші батьки та рідні, в кожному з нас є те, що було дане Богом: у когось це талант до малювання, у когось – до музики, хтось пише вірші, а хтось обчислює орбіти далеких планет, а комусь, ось як  Аліні Петронюк, дістався голос з  неповторними барвами .

Аліна - учениця 7 класу Птицької ЗОШ І-ІІ ступенів і, на перший погляд, звичайна дитина зі звичайними для свого віку інтересами та дівочими таємницями, але варто лише зазвучати першим акордам музики, як вона раптом зміню- ється і в її очах починає світитись пісня, що зародилась в глибинах дитячої душі.Співати почала ще з раннього дитинства. Спочатку тішила своїх рідних та батьків, а потім почала займатись вокалом професійно і вже в 5 років могла вільно співати дуетом. Ось так і розпочався шлях до успіху.
Спочатку це були невеличкі  сходинки на сцену рідної школи, сільського будинку культури, а потім і перший крок на велику сцену: перемога в районному конкурсі «Зоряне намисто» та у IV турі конкурсу «Зоряний шлях», згодом -  «Юна зірка» та участь у фестивалі козацької пісні «Наша слава козацька не вмре, не загине». Хочеться вірити, що Аліна й далі йтиме цим шляхом, покликана красою пісні, і мрія  дівчини перетвориться в реальність.


Хай терни будуть під ногами,
Вони не спинять твою путь,
Бо доля твориться руками
Тих, що за мрією ідуть!

6 коментарів:

  1. Молодець!!!!!!! Так тримати.

    ВідповістиВидалити
  2. Яка красуня, талановита дівчинка!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Аліночка, я тобою пишаюся!!!!1 Бажаю і надалі розвивати свій талнт.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за цікаву сорінку і не менш цікавий коментар. Успіхів талановитів дитині.

    ВідповістиВидалити
  5. Таких би дітей побільше

    ВідповістиВидалити
  6. Просто артистка, тебе жде велика сцена.

    ВідповістиВидалити