понеділок, 25 березня 2013 р.

Марк Твен спілкується з читачами.


        

          Так,  так...ви не помилилися. Адже жодна розповідь, навіть найцікавіша, не замінить хоч один раз побаченого. Недарма кажуть в народі: "Краще один раз побачити, ніж сто разів почути". А ще краще - самим бути учасником якогось дійства. Тож гімназисти на чолі з вчителем світової літератури Романів Л.Ф. не забарилися на  зустріч з письменником Марком Твеном та його книгою "Пригоди Тома Сойєра" в дитячу бібліотеку. Зустріч  проходила  в рамках літературно - мистецького проекту "Велике читання. Україна - США: читаємо одну книгу". Автор, володіючи геніальною здатністю розуміти дітей, знаючи їх характер, їхню психологію, так захопив юних читачів описом дивовижних пригод своїх героїв, що вони вирішили поспілкуватися, позмагатися між собою. Розділившись на дві команди - "Дослідники" та "Друзі" - вони розпочали змагання. Найцікавішими були ігри: інтелектуальна "П'ять  із п'яти речей", словникова "Історія семи речей", рольово-художня гра "Заплутана розповідь", літературна вікторина. Закінчилось дійство конкурсом капітанів та розгадуванням кросворду "Марк Твен". Спілкування було веселим та емоційним. Найактивнішими учасниками були : Шапшедов Нікіта, Федорчук Влад, Літовінська Катя, Мошкун Галя, Мірюта Марта, Кравець Софія, Мартинюк Андрій, Пігут Вікторія.  Доповнила  захід розповідь про цікаві факти з життя Марка Твена та перегляд літератури по творчості письменника.
        А ви читали "Пригоди Тома Сойєра"? Якщо ще ні, то радимо обов'язково прийти до бібліотеки, взяти цю захоплюючу книгу і разом з її героями стати шукачами скарбів, поринути у світ безмежної фантазії та невгамовних витівок героїв Марка Твена.

1 коментар:

  1. Ця книга-для всіх! Адже дорослі теж були колись дітьми і також можуть пригадати свої кумедні історії.Читайте із задоволенням!

    ВідповістиВидалити