четвер, 21 березня 2013 р.

Палітра молодих художників

          Дубенщина багата талантами. Наше місто збирає під своє крило молодих поетів і художників, прозаїків і музикантів і просто творчу юнь,яка дивиться на навколишній світ не так, як усі.

   Нещодавно у  бібліотеці було проведено художній вернісаж «Палітра молодих художників» - юних зірочок, які говорять про цей світ без слів  - кольором,образом,колоритністю,виражаючи за допомогою цих засобів образотворчого мистецтва свої думки,відчуття,переживання.
 На вернісажі виставляли роботи студенти Дубенського коледжу культури та мистецтва Людмила Поліщук, Андрій Шостак, Мартиросян Роксана та Інна Харчук.

        Присутні ознайомились з картинами, представленими молодими художниками, поринули у світ чарівний, світ мистецтва, який відображено без слів – кольором, образом, колоритністю.

     Юні художники розповіли про свої роботи, про те що надихає на творчість, поділились планами на майбутнє.

На закінчення заходу виступив Тимчак Богдан Миколайович, завідуючий відділом образотворчого мистецтва Дубенської дитячої школи мистецтв, який відмітив позитивне значення таких міроприємства, дав коротку оцінку художнім полотнам, побажав юним художникам наснаги, терпіння, нових цікавих робіт.

2 коментарі: