понеділок, 9 листопада 2020 р.

Новинки в дитячій книгозбірні

       Пригоди у казковій країні Нарнії тривають! А це означає, що на читача чекає одвічна боротьба добра зі злом, мандрівка дивовижними світами, в існування яких віриш, знайомство з цікавими персонажами, котрі запам’ятаються на все життя. Це початок дивовижної серії книжок, відомих в усьому світі під назвою «Хроніки Нарнії».Годі сумувати!Читайте!

Ти хочеш дізнатися, як стати супергероєм? Хочеш проїхатися в павукомобілі? У книжці  Д. Воллеса  «Світ очима супергероя. Людина-павук» дотепний герой розповість, як йому вдається балансувати  у подвійному житті, як боротися зі злочинністю і здобути прихильність людей.  Секрети догляду за костюмом, веселі афоризми, труднощі професії – все це стане предметом розмови  Павучка з героями – початківцями, які хочуть почути корисні поради, щоб досягти успіху. Тож читай і будь уважний! Наприкінці тебе чекатиме тест «Чи готовий ти стати супергероєм?».

       Ви бажаєте не лише зазнати безлічі захопливих пригод, а й дізнатися, хто врятував великого князя литовського та руського Ольгерда від стріли найманого вбивці, познайомитись з властителем Золотої Орди ханом Мамаєм, побувати в Києві – одній з найвеличніших столиць Європи?  А головне – переконатися в тому, що потяг до свободи долає  будь - які перепони. Допоможуть вам в цьому герої роману  українського прозаїка Володимира Рутківського «Сині води».

        Хочете дізнатися, де починається Всесвіт, який континент найбільший, чи живуть в печерах тварини, де повітря найхолодніше, куди подорожував Кук, які рослини не цвітуть,  хто такі ацтеки та майя, коли виникла писемність? Інформацію про ці та багато цікавих фактів з різних галузей знань  ви можете знайти у книзі  Паркер С., Вільямс Б. «Ілюстрована енциклопедія чомучки», яка  побудована у формі запитань і відповідей. Читайте, пізнавайте.        А запитання до рубрик  дадуть можливість вам  перевірити свої знання.

       Чи замислювались ви коли-небудь , як то – мати мільйон футів? Або мільярд? Або вирушити у неймовірну подорож літаком над  Лондоном. Та чи   може старенька нудна  бабуся бути бандиткою -  міжнародною злодійкою, викрадачкою коштовностей? Вирушайте разом з героями книг Девіда Вольямса  «Малий мільярдер», «Велика втеча дідуся», «Бабця-бандитка» у подорож з неймовірними пригодами, веселими, динамічними повчальними історіями, які  не залишать байдужими ані дорослих, ані малих.

         Мрієте вирушити в дивовижний світ живої природи, дізнатись про тварин – близьких і далеких, відомих і не дуже. А як приручили тварин? Чи можуть тварини «розмовляти» з людиною? Яким тваринам до вподоби ніч? Чи правда, що борсуки риють  під землею цілі міста? Який птах  може бачити  на відстані 8 кілометрів? Хто з тварин захищається електрикою? Чи правда, що в кожної зебри індивідуальний візерунок? Відповіді на ці та безліч інших запитань про тварин ви знайдете в захопливій  книзі «Тваринний світ». Тож досліджуйте, вивчайте життя тварин, експериментуйте, розгадуйте загадки дивовижних істот! Нехай вона принесе вам радість і нові знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар