вівторок, 11 жовтня 2016 р.

На крилах мрії

Це її світ

 Знайомтесь: Вікторія Король. Народилась  і проживає в мальовничому  селі  Плоска. Навчається у 5 класі. Улюблені предмети  - природознавство, математика та малювання.
 «Пензель і олівці для мене – справжні чарівники», - каже Вікторія.  Дівчина у майбутньому мріє стати художником, тож малює щодня і повсюди: вдома, в школі, на природі.   Захоплюється красою свого села, любить все, що її оточує – ліс, поле, річку, землю, на якій живе. Рідна природа пробуджує бажання творити, надихає на творчість.  Вікторія із задоволенням відвідує гурток «Екологічний дизайн», майстерно творить різні вироби з природних матеріалів, робить чудові композиції. А ще цікавиться виготовленням виробів з бісеру, стрічок, паперу, ниток тощо.  Тож свої роботи демонструвала  на  шкільних та районних виставках – конкурсах. З – поміж багатьох захоплень дівчини – квіти. Яскраво-барвисті лілії, гладіолуси, жоржини, троянди – вони не тільки на її квітнику, який дбайливо доглядає, але і на малюнках. Вікторія любить спілкуватися з друзями, вміє зацікавити їх.   Це вони допомагають мріяти, фантазувати і уявити світ в усіх барвах.  Добра, дружелюбна,
допитлива,  щира, позитивна  Вікторія любить і цінує кожну мить в своєму житті.  Дочка воїна АТО, як і всі діти,  хоче мирного неба та ясного сонця над головою. Тож    побажаємо  Вікторії подальших творчих успіхів та здійснення всіх заповітних мрій. Хай щастить!

1 коментар: