четвер, 16 червня 2016 р.

В гостях у літа


                                            Зустрічайте літо - з бібліотекою!
        Надворі літо, просто літо! Тож наша Дубенська  дитяча районна бібліотека гостинно відчиняє двері всім, хто хоче  відпочивати, пізнавати  і , звичайно, читати.
        1 червня,  в Міжнародний день захисту дітей,  в  бібліотеці  розпочались літні читання. Але не  прості, а з різноманітними іграми, забавками, конкурсами, розвагами, веселощами.  А учасниками всіх дійств були діти з пришкільних таборів відпочинку -  «Цвітограй» (Будинку дітей та молоді), «Усмішка» (НВК «Школа – гімназія»), «Сонечко» (ЗОШ №1).  Правовий калейдоскоп «Захистимо щасливе дитинство» допоміг  більше дізнатись про свої права та обов’язки.  Діти пізнавали секрети здоровя  у рольовій грі  «До здоровя кроком руш!» та побували в країні «Дружляндії», де вчилися справжній дружбі, товариськості разом з ведучою програми «Веселинка» на Дубенському телебаченні Надією Ільчук.  Чимало бажаючих  виявили бажання зіграти цілу  «Торбу ролей» у театральному балаганчику, де кожен зміг уявити себе артистом.
        Захопливою була і гостина з письменниками Любою та Миколою Пшеничними, Миколою Тимчаком, адже їхні літературні перлинки були цікавими та повчальними для дітвори. А більше дізнатись про світові рекорди  допомогла  пізнавальна година за «Книгою рекордів Гіннесса», яку вони змогли гортати і – збагнути: хто ми такі й звідки?… 
       Діти відвідали й майданчик дозвілля. Тут були   розваги для кмітливих та допитливих,  кумедні  вікторини: «Загадкові герої», «Домашні улюбленці».    А ще  можна було  повештатися  книжковими та віртуальними лабіринтами, погратись і почитати, зайнятися улюбленою справою, порадіти своїм маленьким успіхам і просто  помріяти. Працівники бібліотеки раді кожному читачеві і запрошують всіх -  весело та цікаво провести канікули.  Тож -  не гайте часу, відчуйте  настрій літа! Заряджайтесь позитивом у бібліотеці! 
       Гарного сонячного настрою всім!

1 коментар:

  1. Приємно, що дитяча бібліотека постійно збирає дітей на різноманітні заходи - ігри, забави, конкурси і все пов'язує з книгою. Такі канікули запам'ятаються дітям.

    ВідповістиВидалити