четвер, 20 березня 2014 р.

Читати – це мудро, читати – це модно !



  В ці весняні дні дитяча бібліотека зібрала  юних  шанувальників книги Дубенщини на  другий тур  конкурсу «Найкращий читач – 2014». Всі конкурсанти мали можливість проявити себе творчо та креативно як завзяті читачі та красномовні оратори, підготувавши оригінальні виступи, дотепи та жарти. Вони в цікавій і захоплюючій грі продемонстрували  і прекрасний артистизм, і гумор. Конкурс пройшов в атмосфері зацікавленості, стимулював дітей до власних висловлювань  і міркувань. Читачі, сповнені ініціативи, змагались жваво, весело, активно. Почесне третє місце розділили між собою Ланцута Оксана, учениця 6 класу (с. Турковичі), Прохорчук Михайло, учень 7 класу (с. Птича), Ткачук Тетяна, учениця 8 класу (с. Рачин). Друге місце посіли Слива Марія, учениця 6 класу (с. Іваннє), Панасюк Софія, учениця 7 класу (с. Привільне), Федорук Ольга, учениця 8 класу (с. Повча). А переможцями  конкурсу  «Найкращий читач – 2014» стали найсильніші: Щепанська Марія, учениця 6 класу (с. Берег), Панасюк Катерина, учениця 7 класу (с. Студінка) та Мандзюк Анна, учениця 8 класу (с. Рачин).Ми  щиро вдячні всім учасникам, а фіналістам бажаємо успіхів та перемог в обласному турі конкурсу. Пам’ятайте , що зали бібліотек завжди гостинно приймуть вас і розкриють перед вами свої книжкові багатства. Тож нехай у сприйнятті фантазій, вражень, пробуджених книгою, цей цікавий світ буде прихильним до кожного, хто взяв в руки книжку і доторкнувся до її таємниць.
     До нових зустрічей в бібліотеці!

2 коментарі:

  1. Дуже добре, що й сьогодні діти читають, та ще й змагаються між собою в читанні. Тож віриться, що дитячі книги не зникнуть з полиць і будуть мати своє продовження в наступних поколіннях.

    ВідповістиВидалити
  2. Це ж прекрасно, коли діти не тільки читають книги поза шкільною програмою, а й вміють висловити свої враження від прочитаних книг. Сьогодні це дуже важливо! Я радію за юне покоління!

    ВідповістиВидалити