середу, 27 лютого 2013 р.

Бібліотекар радить прочитати



                                                      Нові книги

    Князі України 
 (серія «Легенди та перекази»)

Книжка «Князі України» - це подорож  історичними стежками нашої країни. Гортаючи сторінку за сторінкою, дізнаєшся багато цікавого: як жили й боролися за свободу наші предки – слов’яни, про мудрих і непереможних князів Русі – України та про їхні великі  державні й військові справи. Герої цієї книжки – державотворці, полководці, прості воїни – реальні історичні постаті.

 Зав’язкін О.  Загадки і таємниці нашої планети

Що може бути захопливішим за нові відкриття? Планета Земля чекає на своїх дослідників і розкриває перед ними свої таємниці . Ти зможеш  познайомитися з дивовижними тваринами і рослинами, здійснити захопливу подорож по країнах і континентах, розкрити загадки давньої і нової історії.

                                                  Суворова Л. Раз, два, три! Природо, оживи!

Чи знаєш ти, навіщо троянді колючки, про що дзюрчить струмочок, чому веселка семибарвна і яка квітка найголовніша? Або як подорожують листочки та про що сперечаються вітер і сонце? Дивовижна колекція історій  із життя рослин розкриває тобі найбільші таємниці природи. Веселі пригоди різноманітних квітів, дерев і трав неймовірно захопливі.

                    Рутківський В. Ганнуся 
 (серія  "Обережно: дівчатка" )

Ця повість для тих, хто хоче відкривати нові світи, знаходити нових друзів, а ще…дізнатися рецепти улюбленого варення від Ганнусі.

                       Сайко О.  Новенька та інші історії (серія «Класні історії»)

Що робити, коли товариш в біді – бігти за дорослими чи намагатися рятувати самому ? Як вперше в житті і часто в драматичних ситуаціях зробити рішучий вибір на користь або добра або зла? Пізнати себе і людей вам допоможуть  13 - річні герої класних історій.

1 коментар:

  1. Добре,що наша бібліотека поповнюється новими книгами.Я дуже люблю читати про пригоди дітей і частенько в них пізнаю себе.

    ВідповістиВидалити