понеділок, 21 січня 2013 р.

Свята з бібліотекою - це весело!



        19 грудня увесь християнський світ відзначав велике свято – День пам’яті Святителя Миколая.Все своє життя він допомагав людям, був покровителем усіх хворих та обездолених, скривджених, беззахисних.  Разом з читачами бібліотеки с.Мирогоща – членами клубу за інтересом «Колосок» , учнями недільної школи при Свято-Михайлівському храмі с.Мирогоща та письменницею Любов’ю  Пшеничною завітав Святий Миколай  і в Мирогощанський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків, де виховуються діти-інваліди, привітав усіх зі святом, вручив подарунки. Цього дня лунав у будинку-інтернаті веселий сміх,музика, співи. Діти були щасливі,що святий Миколай про них не забув.

          На Різдво  читачі  бібліотеки разам з завідуючою Аллою Ковтонюк  знову навідалися до вихованців будинку – інтернату, щоб привітати  з  величним святом - Народженням Христа-Спасителя. Лунала в цей день в будинку-інтернаті   дзвінка коляда, віншування з найкращими побажаннями, усі вихованці отримали подарунки.

1 коментар:

  1. Це похвально, що маленькі читачі с. Мирогоща підтримують морально дітей з обмеженими можливостями,відвідують їх,спілкуються.Дякую, за благородний вчинок!

    ВідповістиВидалити